WaQaiDa's FoTOpAgeS

By: Waqar Rukaida Eriem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Feb-2009 14:49 Email | Share | | Bookmark
:: GOOD BYE FOTOPAGES ::

Assalamualikum semua..

BOYCOTT ISRAEL!!

Bila ibu dapat tahu fotopages.com adalah milik Israel , ibu cuba cari bukti nya..kawan ibu kasi link kat bawah ni...

http://whois.domaintools.com/fotopages.com

So, mmg sah, fotopages adalah milik Israel..Untuk membantu sesama Islam, nak kasi duit berkepok2, ibu xmampu..so kita buat je laa apa yang termampu kan..So apa lagi kekawan, jom kita say gud bye to fotopages..n kita berhijrah ke rumah baru...

Kepada family dan sahabat2 semua, sila lah berkunjung ke rumah baru kami di http://waqaida4ever.blogspot.com/..Ibu baru bina rumah ni dalam dua tiga bulan yang lepas..still tengah nak mahir kan diri dengan blogspot..so kalau ada apa2 kekurangan, kami mohon ampun dan maaf...

-Waqar-Rukaida-Eriem-



Wednesday, 17-Dec-2008 19:27 Email | Share | | Bookmark
SNOW part 1

Ni ibu nak update ckit pasal snow kat nottingham...ni masa snow y malu2 turun..turun je, terus cair..layanzz jer laa gambar eriem duk jalan2 atas snow tu..









tunggu snow part 2 yang akan ibu update nnt!!!


Monday, 8-Dec-2008 00:15 Email | Share | | Bookmark
SALAM ADIL ADHA

EID AL-ADHA @ NOTINGGHAM 2008



Ucapan selamat hari raya Aidil Adha kepada semua yang mengenali diri kami..
Zul-Waqar
Wan Rukaida
Eriem Shakiemi



Saturday, 6-Dec-2008 00:35 Email | Share | | Bookmark
SAMBUTAN HARI RAYA AIDIL ADHA 2008

Assalamulaikum semua..Alhamdulillah, tercapai gak hajat ibu eriem nak update fotopages ni sebelum raya haji..hehehe.."fp angkat" dah xde y tertunggak lg, so boleh laa nak update fp sendiri..ni baru nak masukkan gambar raya aidilfitri..sbb ramai sgt y tanya pasal gambar raya, dan y ckp fp dah bsawang laa, lupa password laa..so ibu pun termotivate la nak mengupdate fp ibu ni...

Kami menyambut aidilfitri pada 30/09/2008, sehari awal drpd malaysia...Sambutan raya kat nottingham ni amat meriah sekali..open house sana sini..tp still terasa sedih sbb xdapat beraya bersama family di Malaysia...

Gambar-gambar masa open house xsempat nak amik, ni ibu masukkan sbahagian gambar y ada untuk tatapan family di Malaysia...

SAMBUTAN RAYA ANJURAN NMC


Sambutan raya oleh Nottingham Malaysian Community(NMC) diadakan pada 4 Oktober 2008...Meriah betul majlis ni sbb dapat jumpa ramai sgt malaysia..ni laa bukti ramai nyer malaysian dibumi Notts, ni pun ada y xdapat join..

pic from Ibu Iris's fp Kak Laily, kita cilok gambar dulu, baru bgth..hehehe



Terima kasih to uwan Eriem for the very cantik baju raya kitorg...tgk laa, sesuai size baju tu dgn eriem...sesuai sgt..thnx uwann..



NI gambar Eriem dengan kawan2 eriem...




OPEN HALL


Tahun lepas ibu join open house bersama aunty tim dan aunty sha..tahun ni plak, buat lagi gempak.. Pakat ramai2, buat open hall..senang sikit kije, boleh buat byk jenis makanan, tp setiap org masak satu enis sahaja..so, xde laa penat sgt..tp hati sgt2 bpuas hati...majlis ni buat sehari selepas sambutan nmc...family yang join open hall ialah:-
1. Family Eriem
2. Family Aunty Tim
3. Family Aunty Sha
4. Family Aunty Fida
5. Family Auty Izan
6. Family Aunty Niza
7. Family Aunty Min

Macam-macam jenis makanan ada..ada laksa johor, laksa penang, nasi hujan panas gulai kawah (panjang tul nama y aunty fida ni ), nasi ayam, lontomg, ketupat sotong (ni ibu buat ), cendol, macam2 kuih dan macam2 lagi, dah lupa daa..heehe...Antara makanan y disajikan...



Dah kena serbu...



sebelum balik, kami bergambar bsama2 yang join open hall dan y telah mbantu...memang best sgt2...thnx to tok kat trg for the very luvly baju raya..hehehe




OPEN HOUSE???


Hehehe...xde open house pun, tp dah nama raya kan..mmg pintu rumah dibuka untuk tetamu...ni antara y sempat disnap masa rumah eriem diserang...



Aksi romantik pasangan2 bahagia yang sempat disnap..rumah eriem kan kecil, kerusi xcukup, terpaksa laa bkongsi kerusi...



happy time for Eriem...play and play and play!!!





Tuesday, 30-Sep-2008 17:48 Email | Share | | Bookmark
EID MUBARAK 2008



Hari ni hari raya Aidilfitri..kami beraya awal sehari dari Malaysia...Dikesempatan ini kami nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua sanak saudara dan sahabat handal kami dan semua yang mengenali diri kami..Terutama buat Mak, ayah dan family di Terengganu serta mama, abah dan adik2 di Klang..Kami mohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki..maaf tidak dapat bersama di hari yang mulia ini..sedih nyaaa...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net